Bok installation

Det är mycket ovanligt att installationen krånglar. 99% av dom gånger som installationen krånglar beror på samma sak:
Acrobat Reader 4 eller högre (Gratis) är inte installerad. Kontrollera att Du har Acrobat Reader 4 eller högre, t ex genom att välja sök (search) i startmenyn och söka efter Acrobat. Om Du inte redan har Abrobat Reader 4 eller högre så ladda ner den gratis här.

Så här går bokinstallationen till
Efter betalning kommer Du tlll en nedladdningssida (och får ett identiskt ebrev) med instruktioner. Följ dessa enkla instruktioner.

Här är installationen i detalj

  1. Klicka på nedladdningslänken för att spara boken i en folder. Klicka på spara i dialogrutan och acceptera eller välj ny folder att spara i. Klicka på Spara igen..
  2. När nedladdningen är klar så klicka på Open i dilaogrutan eller direkt på filen HBSWE1.exe för att installera boken.
  3. En ny dialogbok kommer fram. Kopiera Ditt order id (en sträng av stora bokstäver) från nedladdningssidan (eller brevet) och klistra in det i fältet "Enter OrderID".
  4. Tryck på knappen Connect (Du måste vara ansluten till Internet). Du får nu medelandet: "Internet connection completed".
  5. Boken blir nu auktoriserad. KlickaOK to validate för att avsluta installationen.
  6. Nu öppnas boken. Om den inte gör det, starta Acrobat Reader 4 eller högre och öppna boken från programmet. I fortsättningen öppnas boken som vilken PDF fil som helst.

Du kan ladda ner boken och installera den hur många gånger som helst. Krånglar det så prova igen. När boken verifierats så går den bara att ominstallera på samma dator.

Boken är skyddad med Personal Publisher och licensierad till endast en PC. Den går inte att läsa på någon annan dator. Lösenordet fungerar endast i första datorn och behövs bara första gången. Boken är förbunden med Din dators tillverkningsnummer.

Vid behov av hjälp eller information, kontakta supporten.

copyright_hembryggning